Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeBraadpan

Braadpan

Zowel thuis als in de horeca zijn braadpannen onmisbaar. Een goed stuk vlees of een heerlijke stoofpot hebben immers wat tijd nodig. In een goede braadpan wordt die tijd gegeven en gaart de inhoud door en door. Ideaal voor seizoensgerechten en diverse soorten vlees. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse soorten braadpannen en van aansprekende merken. Stuk voor stuk horecakwaliteit.

Gietijzeren braadpan

U kiest voor een gietijzeren braadpan omdat u kiest voor kwaliteit. Per definitie is een braadpan bedoeld om vlees en ander eten langzaam in te garen. Dat past perfect bij het materiaal gietijzer. Gietijzer warmt relatief traag op en blijft lang warm. Dit maakt een braadpan van gietijzer ideaal om vlees langzaam in te garen. Zo maakt u het perfecte suddervlees of de heerlijkste stoofpot voor uw gasten om van te genieten. U vindt hier diverse soorten gietijzeren braadpannen. Zeker voor horeca is gietijzer ideaal. Wanneer uw gerecht langzaam staat te stoven, heeft het vrijwel geen aandacht nodig door de geleidelijke garing. Wanneer een gerecht in een gietijzeren braadpan eenmaal klaar is, blijft het in deze pan nog lang warm. Een braadpan van gietijzer heeft dikke wanden die lang warm blijven. Als het gerecht eenmaal opstaat, heeft u er haast geen omkijken meer naar.

Braadpan voor inductie

Heeft u specifiek een braadpan voor inductie nodig? Ook dan is een braadpan van gietijzer een uitstekende keuze. Inductie kookplaten leveren dezelfde warmteprestatie als koken op gas met gietijzeren pannen. Daarnaast gaat gietijzer op inductie net zo lang mee. Ook andere soorten braadpannen zijn meestal geschikt voor inductie. Dergelijke braadpannen zijn minder geschikt voor gerechten die langdurig moeten stoven, maar leveren wel snellere prestaties en zijn zeer veelzijdig. Dat een braadpan voor inductie geschikt is, is tegenwoordig haast de standaard. Koken op elektriciteit wordt steeds gangbaarder en de gerenommeerde aanbieders van pannen en kookgerei spelen daar op in. Bij ons is élke braadpan van horecakwaliteit, ongeacht of deze van gietijzer is of een reguliere braadpan voor inductie. Hier heeft u gegarandeerd lang plezier van en gaan nog vele heerlijke gerechten in gaar worden.

Online braadpan kopen

Zoekt u braadpannen voor uw horecazaak of thuis? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam slaagt u gegarandeerd, dankzij een ruim aanbod braadpannen van horecakwaliteit. Om deze bij ons te bestelen is een KvK-nummer niet nodig en ook leveren wij al vanaf één verpakking. Dat betekent dat u als particulier net zoveel profijt heeft van ons aanbod braadpannen, als dat een ondernemer heeft. Als horecaondernemer bestelt u hier natuurlijk wel eenvoudig braadpannen in grote aantallen, samen met andere benodigdheden voor uw zaak. Ook uw andere pannen en al uw kookgerei bestelt u hier eenvoudig. In plaats van die ene Le Creuset braadpan, bestelt u in één keer een groot aantal braadpannen van horecakwaliteit, waarmee u en uw zaak nog lange tijd vooruit kunnen.

Vraag en antwoord over een braadpan:

Welke braadpannen zijn het beste?

Er zijn verschillende soorten braadpannen beschikbaar op de markt, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Hier zijn enkele populaire opties:

  1. Gietijzeren braadpannen: Gietijzeren braadpannen zijn duurzaam en houden de warmte goed vast, waardoor ze geschikt zijn voor het langzaam koken van stoofschotels en andere gerechten. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op alle kookoppervlakken, inclusief inductiekookplaten.
  2. Roestvrijstalen braadpannen: Roestvrijstalen braadpannen zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bieden een goede warmtegeleiding. Ze zijn geschikt voor het bakken en braden van verschillende soorten vlees en groenten. Roestvrijstalen braadpannen zijn echter niet geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, tenzij ze speciaal zijn ontworpen voor inductie.
  3. Geëmailleerde gietijzeren braadpannen: Geëmailleerde gietijzeren braadpannen hebben de duurzaamheid en warmtegeleiding van gietijzeren pannen, maar hebben een gladde, niet-poreuze afwerking die gemakkelijk schoon te maken is. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op alle kookoppervlakken.
  4. Koperen braadpannen: Koperen braadpannen bieden uitstekende warmtege