Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCABormioli Rocco Inalto Tre Sensi

Bormioli Rocco Inalto Tre Sensi

Wilt u voor uw restaurant of hotel alleen glazen van de allerbeste kwaliteit? Dan kunnen wij de Tre Sensi glazen van Inalto van harte aanbevelen. In Tre Sensi glazen komen uw luxueuze wijnen het beste tot hun recht. U bestelt uw glazen eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Tre Sensi glazen van de hoogste kwaliteit

Deze uiterst luxueuze collectie is speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven die de hoogste eisen stellen aan hun servies. Het glas is zo zuiver en ongekend helder dat de wijn zonder enige belemmering beoordeeld kan worden. Bovendien is het design uiterst elegant waardoor het glas naadloos aansluit bij de huisstijl van uw restaurant of hotel. Bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u de keuze uit drie wijnglazen die geleverd worden in setjes van zes.

Tre Sensi glazen voor professioneel gebruik

De Tre Sensi glazen zijn niet alleen een parel voor het oog, maar ook zeer geschikt voor veelvuldig gebruik in een professionele setting. De steel van het wijnglas is extra sterk waardoor u het aantal breuken ondanks veelvuldig dagelijks gebruik en reiniging tot het minimum beperkt. Bovendien zal het glas ook bij veelvuldig gebruik niets van de oorspronkelijke uitstraling verliezen. Daarmee vormen de Tre Sensi glazen een uitermate goede keuze voor uw horecabedrijf.

Tre Sensei glazen online bestellen

Wilt u uw wijnen ook in de luxueuze Inalto glazen uit de Tre Sensei serie serveren aan uw gasten? Bestel uw Tre Sensei wijnglazen dan vandaag nog online bij Horeca Centrum Amsterdam. Indien voorradig kunnen wij uw bestelling binnen enkele werkdagen bezorgen.