Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeBormioli Rocco Aurum

Bormioli Rocco Aurum

Wie op zoek is naar een elegant glas van hoge kwaliteit, moet zeker eens de Aurum glazen van Bormioli bekijken. Deze glazen met een uiterst stijlvol design zijn een aanwinst voor ieder horecabedrijf. U bestelt uw Aurum glazen vandaag nog online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Stijlvolle Aurum glazen

De Aurum glazen van Bormioli vallen op door hun uiterst elegante design. Het glas is zeer zuiver en transparant waardoor de kleur van de wijn volledig tot zijn recht komt. De stelen zijn symmetrisch getrokken en de randen zijn door middel van een laser gesneden. Dit zorgt voor zeer dunnen en precieze randen die bijdragen aan het stijlvolle karakter. Bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u naast wijnglazen de keuze uit champagneglazen en tumblers zodat u diverse dranken in stijl kunt serveren. Met de karaf uit dezelfde serie maakt u de set compleet.

Aurum glazen voor professioneel gebruik

De Aurum glazen blinken uit in elegantie, maar zijn ook zeer duurzaam. Glazen uit de Aurum serie ogen zeer dun, maar zijn alles behalve fragiel. De glazen zijn zeer geschikt voor veelvuldig gebruik in een professionele setting zoals uw horecabedrijf. De glazen zijn bovendien door een betere verdeling van het glas zeer licht en eenvoudig te hanteren. Wie kiest voor Aurum glazen kiest niet alleen voor een mooi design, maar ook voor een uiterst praktisch glas in de horeca.

Aurum glazen online bestellen

Kiest u net als veel andere professionals voor de hoogkwalitatieve glazen uit de Aurum serie van Bormioli? Bestel dan vandaag nog uw Aurum glazen online bij Horeca Centrum Amsterdam. De glazen zijn leverbaar in setjes van zes.