Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCABonnenhouder

Bonnenhouder

Ontbreekt er nog een bonnenhouder in uw horecazaak? Dan is het dringend tijd om er eentje aan te kopen! Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u in onze webshop de juiste houder. Wij verkopen bonnenhouders uit verschillende materialen, namelijk aluminium en kunststof. Onze bonnenhouders zijn bovendien beschikbaar in meerdere formaten. U vindt het hele online aanbod hieronder.

Met de bonnenhouders van HCA zorgt u voor structuur in uw bestellingen. Uw keuken- of barpersoneel kan eenvoudig bonnen in de houder plaatsen om de juiste volgorde van alle bestellingen te behouden. Een bonnenhouder is dan ook een must have om vergissingen tijdens drukke momenten te vermijden, want foutjes kunnen altijd voorkomen. Wij verkopen bonnenhouders uit aluminium, die u vast aan de muur kunt bevestigen met schroeven. Heeft u liever een houder uit kunststof? Die kunt u ook bij ons bestellen in meerdere lengtes. Een bonnenhouder uit kunststof bevestigt u eenvoudig met lijm aan de muur. Let erop dat uw wel vochtbestendige lijm gebruikt, indien de bonnenhouder dicht bij kookdampen zal hangen.

Keukengerei

Bent u opzoek naar andere soorten keukengerei? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende keukengerei. Bekijk ons gehele assortment.

Afruimbak Ovenschaal
Bakvorm Ovenwant
Beslagkom Pannenlikker
Bestekbak Patevorm
Blikopener Pincet
Bonnenhouder Pizzaschep
Deegroller Pollepel
Dunschiller Pureeknijper
Eiersnijder Raspen
Foliehouder Sausdispenser
Friet lekbak Schaar
Frituurschep Schuimspaan
Garde Slacentrifuge
Gastronormbakken Slagroomspuit
Glaceermes Slagroomspuitzakken
HACCP Stickers Snijplank
IJslepel Spatel
Kaasschaaf Taartverdeler
Keukenhulp Serveertang
Knijpfles Thermometer
Knoflookpers Trechter
Koksbrander Vacuümzakken
Koksmes Vergiet
Kookwekker Vijzel
Kwast Voorraaddozen
Maatbeker Weckpot
Mandoline Weegschaal
Menage Winkelschep
Notenkraker Zeef