Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Beslagkom

Wilt u een nieuwe beslagkom of keukenschaal online bestellen? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod van Horeca Centrum Amsterdam en bestel eenvoudig nieuw keukenmateriaal voor uw horecazaak. Wij verkopen verschillende soorten kommen en schalen die perfect aan uw noden voldoen. We geven even een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

Kommen en schalen uit roestvrij staal bieden het voordeel dat ze sterk zijn en bestendig zijn tegen extreme temperaturen. Bovendien is dit een erg hygiënisch materiaal dat eenvoudig schoon te maken is. Net zoals roestvrij staal kan ook kunststof tegen een stootje. Dat is best belangrijk als het er wel eens druk aan toegaat in de keuken, want ongelukken gebeuren nu eenmaal. U kunt kiezen voor kunststof als u op zoek bent naar kommen en schalen met een licht gewicht, die niet kunnen breken.

Ook Pyrex kommen zijn een prima keuze voor uw zaak. Het is een extra verstevigd glas met hoge hittebestendigheid en is erg eenvoudig schoon te maken. Bij HCA verkopen wij kommen en schalen uit al deze bovenstaande materialen.