Home » Barmaterialen » Bar tools

Bar tools

Bent u op zoek naar bartools voor in uw bar? Of wilt u uw gasten met lekkere cocktails verrassen? Horeca Centrum Amsterdam levert tal van barbenodigdheden die onmisbaar zijn achter de bar. Het maakt niet uit of u een hotelbar, café, discotheek of restaurant hebt; bij ons bent u op de goede plek om de juiste bartools te vinden.

Bij bartools kunt u denken aan cocktailshakers, bierafstrijkers, barlepels, cocktail strainers, ijsbloktangetjes, stampers, ijsblokjesvergruizers, mixglazen, barmaatjes, cocktail crushers, citroenknijpers en nog veel meer items die u nodig heeft voor achter de bar. Alle producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Naast de bartools is het natuurlijk belangrijk om altijd over voldoende glazen te beschikken. Horeca Centrum Amsterdam biedt u een ruim assortiment van diverse horecaglazen, zoals longdrinkglazen, bierglazen, cocktailglazen, borrelglaasjes, wijnglazen en thee- en koffieglazen. Natuurlijk hoort bij de glazen ook een mooi dienblad. Ook dat vindt u bij ons.