Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamBakplaat & Rooster

Bakplaat & Rooster

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u producten kiezen uit onze ruime variëteit aan bakplaten, ovenschalen, roosters en andere toebehoren voor de oven. Wij verkopen producten in verschillende materialen waaronder roestvrij staal, emailleerde materialen en aluminium. Ook voor andere bakbenodigdheden zoals papier en bakplaatmatten bent u hier aan het juiste adres.

U kunt bij ons bakplaten en ovenschalen bestellen die aan al uw professionele noden voldoen. Bij HCA verkopen wij kwaliteitsvolle platen uit aluminium voor het bereiden en afbakken van uw producten. Bereidt u brood in uw zaak? Wij verkopen ovenroosters die speciaal geschikt zijn voor het bakken en afbakken van stokbroden. Bekijk ook onze populaire ovenschalen uit email, die een blijvende waarde in uw keukenuitrusting zijn. In deze subcategorie verkopen wij ook bakaccessoires zoals bakpapier.

Wij verkopen niet enkel klassiek wegwerpbakpapier, maar ook herbruikbare bakplaatmatten. Deze matten zijn ideaal als u graag kiest voor keukenmateriaal met een lange gebruiksduur. U vindt de matten in verschillende formaten en kleuren.