Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamAria glazen

Aria glazen

Wie qua glaswerk op zoek is naar een design dat schitterend is in haar eenvoud, moet zeker eens de glazen uit de Aria-serie van RCR bekijken. Dit glas past door het design in ieder interieur, van modern tot klassiek. Dit maakt Aria glazen ook uiterst geschikt voor uw horecabedrijf.

Aria wijnglazen

Met de Aria wijnglazen weet u zeker dat de wijn tot zijn recht komt. De hoek die u in het design ziet is niet alleen voor het oog, maar heeft ook een functie. Door de vormgeving worden de aroma’s namelijk gevangen. Wanneer uw gast een slok neemt, zullen alle aroma’s de neus bereiken en zorgen voor de ultieme beleving van uw product. U vindt in ons assortiment wijnglazen voor rode en witte wijn, maar ook champagneglazen en champagnecoupes. Met de driedelige wijnset inclusief karaf serveert u uw wijn altijd in stijl.

Aria glaswerk

Ook wie geen alcohol serveert kan gebruikmaken van de glazen uit de Aria-serie. Zo kunt u kiezen voor de typische tumbler die door de vormgeving niet alleen geschikt is voor sterke dranken, maar ook voor het serveren van water. De universele karaffen uit de Aria-serie zijn naast wijn ook uiterst geschikt voor het presenteren van water of andere dranken.

Aria glazen bestellen

U kunt de Aria glazen online bestellen via onze website. De glazen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Sommige items van RCR zijn niet voorradig en worden rechtstreeks voor u in Italië besteld. U vindt meer informatie over de levertijd van uw glas op de desbetreffende productpagina.