Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAArcoroc Savoie

Arcoroc Savoie

De Savoie glazen van het populaire merk Arcoroc kenmerken zich door hun eenvoudige design. Door hun eenvoud laten zij de wijn de hoofdrol spelen op tafel. U bestelt uw Savoie glazen snel en eenvoudig bij Horeca Centrum Amsterdam.

Savoie glazen voor de horeca

Savoie glazen zijn het ideale glas voor de horeca. De glazen zijn namelijk niet alleen sterk, maar ook eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Het intensieve gebruik in uw horecaonderneming is niet van invloed op de levensduur en de uitstraling van dit glas. U kunt dus jarenlang gebruikmaken van deze uitstekende glazen. Wij bieden een ruim assortiment Savoie glazen waarmee u op een stijlvolle wijze verschillende dranken aan uw gasten kunt presenteren.

Savoie glazen schitteren in eenvoud

Het design van Savoie glazen is door zijn eenvoud tijdloos en past binnen iedere huisstijl. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u kiezen uit een ruim assortiment Savoie glazen voor het serveren van wijn, champagne en porto. Naast het feit dat Savoie glazen geschikt zijn voor veelvuldig gebruik, zijn de glazen bij HCA ook nog eens zeer scherp geprijsd. De meeste glazen zijn leverbaar in setjes van 12, alleen het wijnglas van 35cl wordt geleverd in setjes van zes.

Savoie glazen online bestellen

Wilt u ook uw wijnen, likeuren en champagne serveren in de uitstekende glazen van Arcoroc? Bestel uw Savoie glazen dan vandaag nog online bij HCA. Savoie glazen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar waardoor u in uw zaak al snel kunt profiteren van de kwaliteiten van dit glas.