Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAArcoroc Restaurant Delft

Arcoroc Restaurant Delft

Wie kiest voor kwaliteit, kiest voor Restaurant Delft servies dat vervaardigd is uit opaal. Dit servies is sterker dan porselein en daarmee uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. U bestelt uw Restaurant Delft servies eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Restaurant Delft servies voor de horeca

Dit servies van Arcoroc uit de Restaurant Delft serie is door het sterke materiaal heel goed te gebruiken in een commerciële setting. Het servies is gemaakt van opaal waardoor het tot wel drie keer sterker is dan porseleinen servies. Het servies is niet poreus en is langdurig beschermd tegen krasvorming waardoor bacteriën geen kans krijgen. Het servies kan zonder problemen in de magnetron, de oven en de vaatwasser waardoor het ideaal is voor uw horecaonderneming.

Elegant Restaurant Delft servies

Het Restaurant Delft servies is niet alleen zeer praktisch, maar heeft ook een mooi design. Het servies kenmerkt zich door de witte basis met een Delftsblauwe bies. Het is een eenvoudig en elegant design dat binnen veel verschillende huisstijlen past. U heeft bij ons de keuze tussen platte borden, diepe borden, dessertborden, koppen en schotels om uw servies te completeren. U bestelt het Restaurant Delft servies bij HCA in setjes van zes.

Restaurant Delft servies online bestellen

Wilt u in uw zaak ook profiteren van het sterke en elegante servies uit de Restaurant Delft serie van Arcoroc? Bestel dan vandaag nog uw Restaurant Delft servies online bij Horeca Centrum Amsterdam. Het servies is doorgaans uit voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling al binnen enkele werkdagen kunnen verzenden.