Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAArcoroc Log

Arcoroc Log

Bent u op zoek naar stapelbare glazen die sterk genoeg zijn voor intensief gebruik? Dan zijn de Log glazen van Arcoroc echt iets voor uw zaak. U bestelt Log glazen eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Log glazen voor de horeca

Het voordeel van Log glazen is dat deze supersterk zijn waardoor ze niet bij het minste of geringste beschadigen. De glazen zijn daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals bij u in uw horecaonderneming. Bovendien zijn de glazen bestand tegen machinale reiniging dus u kunt ze gewoon in de vaatwasser reinigen. Log glazen zijn door hun design ook stapelbaar, dus ze nemen minder kastruimte in. Een ideaal glas voor ieder horecabedrijf.

Log glazen voor diverse dranken

De Log glazen van Arcoroc zijn leverbaar in verschillende tumblers en een longdrinkglas. De glazen zijn daardoor niet alleen geschikt voor het serveren van frisdrank en sappen, maar ook ideaal te gebruiken als waterglas of whiskyglas. Het ergonomische ontwerp maakt de glazen ook voor uw gasten een zeer prettig glas. Het eenvoudige design maakt deze glazen passend binnen verschillende huisstijlen en type horecabedrijven. Doordat de glazen extra sterk zijn en een tijdloos ontwerp hebben, gaan ze jarenlang mee. Dit duurzame glas is een aanwinst voor iedere zaak.

Log glazen online bestellen

Wilt u ook profiteren van de uitstekende kwaliteit van de Log glazen van Arcoroc? U bestelt uw glazen in setjes van zes online bij HCA. De Log glazen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling al binnen enkele werkdagen kunnen leveren.