HomeArcoroc Ballon

Arcoroc Ballon

De Ballon glazen zijn één van de populairste collecties uit het assortiment van Arcoroc. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u kiezen uit een groot aantal glazen uit de Ballon serie. U bestelt de glazen eenvoudig online.

Elegante Ballon glazen

De Ballon glazen kenmerken zich door de ronde, bolle vorm. Dit design is niet alleen mooi om te zien maar ook uiterst functioneel. De aroma’s van de wijn blijven door de vorm van het glas namelijk gevangen, dit zorgt ervoor dat uw wijn volledig tot zijn recht komt. Er zijn niet alleen glazen beschikbaar voor het serveren van wijn, maar ook voor champagne en likeur. Desserts en cocktails serveert u stijlvol in de cocktailglazen uit de Ballon serie.

Ballon glazen voor professioneel gebruik

De Ballon glazen zijn door de goede kwaliteit van het glas ook zeer geschikt voor professioneel gebruik in uw café, restaurant of hotel. De glazen kunnen gereinigd worden in de vaatwasser zonder dat dit van invloed is op de uitstraling van het glas. Bovendien zijn de glazen duurzaam, de glazen gaan ook bij veelvuldig gebruik jarenlang mee. De Ballon glazen zijn niet voor niets al jaren populair: het is een ideaal glas voor iedere horecaonderneming. U bestelt de Ballon glazen bij HCA in handige setjes van twaalf.

Ballon glazen online bestellen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Ballon glazen van Arcoroc? Bestel uw glazen voor wijn, champagne, likeur en cocktails dan vandaag nog online bij Horeca Centrum Amsterdam. Indien voorradig kunnen wij de glazen al binnen enkele werkdagen bij uw zaak bezorgen.