Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamAdagio glazen

Adagio glazen

Bent u op zoek naar een klassiek glas om uw dranken in te serveren? Dan kunnen wij u zeker de glazen uit de Adagio-serie van RCR aanbevelen. Dit kristalglas van hoge kwaliteit met opvallend design is een sieraad voor iedere horecagelegenheid.

Adagio wijnglazen

De glazen van RCR zijn zo ontworpen dat uw product het beste tot zijn recht komt. Zo kunt u er bij de wijnglazen uit de Adagio-serie erop vertrouwen dat de wijn de juiste hoeveelheid zuurstof krijgt om de beleving van de wijn te optimaliseren. U vindt in ons assortiment niet alleen wijnglazen, maar ook karaffen waarmee u uw wijn uitstekend kunt presenteren aan uw gasten. Schenkt u naast wijn ook whiskey en andere sterkedranken? In de Adagio-serie vindt u ook zeer chique karaffen, whiskeyglazen en likeurglazen.

Overig glaswerk uit de Adagio-serie

Het is mogelijk om het design door te voeren in al uw glaswerk. Zo kunt u ook frisdrank serveren in longdrinkglazen uit de Adagio-serie, uw producten serveren in een prachtige schaal en uw water schenken uit een schitterende waterkan. Al het glaswerk uit de Adagio-serie blinkt uit in schoonheid en in kwaliteit. Het loodvrije kristalglas blijft ook bij veelvuldig gebruik een parel voor het oog.

Adagio glazen bestellen

Bestel vandaag nog online uw Adagio glazen van RCR en introduceer het schitterende Italiaanse design in uw horecabedrijf. De meeste glazen van RCR kunnen wij uit voorraad leveren, sommige glazen zullen wij echter speciaal voor u in Italië bestellen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze producten en levertijd.